Onsdag den 17. juli – Fra kl. 11 - 13

 

Uge 29 i Skagen er lig med god stemning, højt humør, skønne oplevelser – og nu også Roséløbet.

Her har du mulighed for at få en totaloplevelse hvor motion, kultur og rosé går op i en højere enhed. På ganske utraditionel vis.

Nok hedder det et (rosé)løb – men som deltager er man også hjertens velkommen til at gå turen. Derfor kan man ved tilmelding vælge mellem Walk & Rosé eller Run & Rosé. Det koster kr. 150,- + gebyr uanset om man vælger at gå eller løbe.

Ta’ endelig dit lyserøde løbetøj på – det bliver en fest!

 

Der er start ved Hyttefadet i Gl. Skagen kl. 11 – mødetid 10.30. Her udleveres løbsfolder med rutekort, samtidig med at der skåles i rosé. Kl. 11 sendes deltagerne afsted – der er ikke en fast rute, men 6 depoter ved attraktioner/pejlemærker inden deltagerne skal være i ”mål” ved Kulturhus Kappelborg – senest Kl. 13.

De 6 depoter – tages i den rækkefølge man foretrækker; Skagen Odde Naturcenter, Vippefyret, Auktionshallen, Kystmuseet, Haven ved Anchers Hus samt p-pladsen ved Den Tilsandede Kirke. Her er højt til himlen, hjerterum og frisk luft. Nyd byen, naturen og ganske vist rosévinen, på din vej.

Således kommer deltagerne rundt i skønne sommer Skagen – til helt særlige steder – ja, også Auktionshallen ????

 

Roséløbet er en fejringen af Skagen Marathons 10 års jubilæum – derfor vil du som deltager i Roséløbet få 10 procent i rabat ved tilmelding til Skagen Marathon.

 

Kom og vær med til Skagens første Roséløb! Tilmelding her:

 

Tilmelding til løbet

Husk at du minimum skal være 18 år for at kunne deltage.

Arrangører: Coast2Coast & Skagen Marathon